skip to main
|
skip to sidebar
Gaffeln
Friday, February 20, 2009
Ris a la Malta
4 port.
6,5 pp
3 dl vatten
0,5 tsk salt
1,5 dl grötris
7-8 dl lättmjölk
8 msk vaniljvisp
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Labels
Ägg
Bakning
Efterrätt
Fisk
Gratäng
Grönsaker
Gryta
Jul
Korv
Kött
Köttfärs
Kyckling
Lasagne
Otestat
Paj
Pasta
Potatis
Sallad
Sås
Skaldjur
Soppa
Tillbehör
Tonfisk
Vegetariskt
Blog Archive
►
2010
(1)
►
February
(1)
▼
2009
(43)
►
October
(8)
►
August
(6)
►
July
(1)
►
June
(1)
►
May
(3)
►
April
(1)
►
March
(11)
▼
February
(10)
Anitas Hurtbullar
Limekyckling
Fisk med purjo och bacon
Lasagne med lax, spenat och soltorkade tomater
Tonfisklåda
Potatisgratäng med mjukost
Grekisk lasagne
Ris a la Malta
Fiskgratäng
Makaronipudding
►
January
(2)
►
2008
(19)
►
December
(19)
No comments:
Post a Comment