skip to main | skip to sidebar

Gaffeln

Friday, February 20, 2009

Ris a la Malta

4 port.
6,5 pp

3 dl vatten
0,5 tsk salt
1,5 dl grötris
7-8 dl lättmjölk

8 msk vaniljvisp
Posted by Annika at 5:53 AM
Labels: Jul

No comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home
Subscribe to: Post Comments (Atom)

Labels

  • Ägg
  • Bakning
  • Efterrätt
  • Fisk
  • Gratäng
  • Grönsaker
  • Gryta
  • Jul
  • Korv
  • Kött
  • Köttfärs
  • Kyckling
  • Lasagne
  • Otestat
  • Paj
  • Pasta
  • Potatis
  • Sallad
  • Sås
  • Skaldjur
  • Soppa
  • Tillbehör
  • Tonfisk
  • Vegetariskt

Blog Archive

  • ►  2010 (1)
    • ►  February (1)
  • ▼  2009 (43)
    • ►  October (8)
    • ►  August (6)
    • ►  July (1)
    • ►  June (1)
    • ►  May (3)
    • ►  April (1)
    • ►  March (11)
    • ▼  February (10)
      • Anitas Hurtbullar
      • Limekyckling
      • Fisk med purjo och bacon
      • Lasagne med lax, spenat och soltorkade tomater
      • Tonfisklåda
      • Potatisgratäng med mjukost
      • Grekisk lasagne
      • Ris a la Malta
      • Fiskgratäng
      • Makaronipudding
    • ►  January (2)
  • ►  2008 (19)
    • ►  December (19)